روزنوشتهای خانم نئاندرتال

روزنوشتهای خانم نئاندرتال و فقط همین!

روزنوشتهای خانم نئاندرتال

روزنوشتهای خانم نئاندرتال و فقط همین!

دریاچه‎ای پر از آبِ توت فرنگی

رنگ دریاچه صورتی استرالیا در بعضی روزهای سال پررنگتر از روزهای دیگر است و همین آن را جذاب‎تر کرده است.


دریاچه صورتی استرالیا

فکرش را بکنید! یک دریاچه پر از آب توت فرنگی! دریاچه صورتی استرالیا یکی از خاص‎ترین و زیباترین مکان‎های دنیاست. البته از آب توت فرنگی پر نشده و فقط به رنگ صورتی است. این دریاچه برای گرفتن بی‎نظیرترین عکس‎های عروسی جان می‎دهد. اگر به دنبال مکانی ویژه برای سفر ماه عسل‎تان هستید شاید دریاچه صورتی انتخاب خوبی باشد. فقط در نظر داشته باشید دریاچه صورتی استرالیا از ایران خیلی دور است.

نام واقعی دریاچه صورتی استرالیا، هیلیرHillier است و در نزدیکی ساحل جزیره “میدل”(Middle) در جنوب استرالیای غربی واقع شده است. داستان پیدا شدنش هم جالب است. در واقع تا قبل از 1802 میلادی کسی خبر نداشت در دنیا دریاچه‎ای وجود دارد که آدم را به یاد آدامس بادکنکی می‎اندازد. جست‎وجوگرهای نیروی دریایی بریتانیای کبیر، نخستین افرادی بودند که دریاچه را کشف کردند. “متیو فلیندرز” همان کسی بود که دریاچه را کشف کرد. متیو نام دریاچه را به احترام همکار دریانوردش “ویلیام هیلیر” انتخاب کرد. وی هنگام ورود به جزیره بر اثر اسهال خونی درگذشته بود.

دریاچه صورتی استرالیا

حالا چرا صورتی؟

دریاچه صورتی استرالیا دقیقا به خاطر رنگش از دیگر دریاچه‎های دنیا یک سر و گردن بالاتر است. گفته می‎شود هنوز دلیل اصلی اینکه چرا این دریاچه صورتی است، کشف نشده است. احتمالا وجود برخی میکروارگانیسم‎ها دلیل آن باشد. آنها در نمک موجود در آب دریاچه زندگی می‎کنند. احتمال دیگر، به ریزجلبک‎ها مربوط است. آنها نیز موجوداتی هستند که در آب دریاچه زندگی می‎کنند. راستی یادتان باشد آب دریاچه شور است. هوس خوردنش به سرتان نزند.

هم کمرنگ و هم پررنگ

رنگ دریاچه صورتی استرالیا در بعضی روزهای سال پررنگتر از روزهای دیگر است. در فصل خشکِ استرالیا، یعنی ماه‎های آذر تا تیرماه رنگ دریاچه پررنگ‎تر دیده می‎شود. زمانی که فصل بارندگی در استرالیا آغاز می‎شود، دریاچه کمرنگ‎تر به‎نظر می‎آید. دریاچه صورتی امروزه به یکی از ارزشمندترین جاذبه‎های گردشگری دنیا تبدیل شده است. از این رو به شدت مورد محافظت قرار می‎گیرد. شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید تا چندی پیش، از آن صرفا برای استخراج نمک استفاده می‎شد.


پرواز بر فراز دریاچه صورتی

از آنجایی که دریاچه صورتی میراث جهانی است، بازدید از آن به سختی صورت می‎گیرد. گردشگران فقط می‎توانند از طریق هوایی از دریاچه بازدید کنند و از کنار هم قرار گرفتن رنگ صورتی، سبز و آبی در کنار هم به شوق بیایند. شنا کردن در آب دریاچه برای آن دسته از گردشگران خوش شانسی که بتوانند مجوز ورود به آن را بگیرند ایراد ندارد. یعنی برای سلامتی آنها ضرر ندارد و رنگ بدنشان هم صورتی نمی‎شود. خوردن آب دریاچه اما ممنوع است. درصد بالایی نمک دارد و برای سلامتی مضر است.

دریاچه صورتی استرالیا

بیشتر بخوانید :

به سَرِت نمک بپاش

ایران ونیز دارد!

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.